HTML

monori SzDSz

a monori SzDSz naplója. események. hírek. érdekességek egy alapszervezet életéből.

mindenféle


naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

legfrissebb

A magyarországi antifasisztákat tömörítő Antifasiszta Liga felhívása

2007.08.20. 18:42 madachy

A fasiszta szellemiségű, a nyilas vészkorszak szimbolikáját, saját jelképükként megjelenítő csoportok az ordas eszméik terjesztése, a minden jóérzésű embert felháborító nyílt provokációik mellett, most már egy erőszakra szervezett horda, az u.n. Magyar Gárda szervezésébe is belefogtak. Augusztus 25.-én, zászlóbontásként, az egykori nyilas pártszolgálatos gyilkosokra emlékeztető egyenruhába öltöztetett „gárdistákat” szándékoznak felesketni a  hazai politikai erők egy részének nyílt, vagy burkolt támogatásával, más részének gyáva és tehetetlen, hallgatólagos asszisztálása mellett. Elképsztő módon, történne  pedig mindez, közvetlenül a Magyar Köztársaság Elnökének Hivatala előtt, a Szent György téren …

Eljött az ideje, most már meg kell mutatni a mindeddig csendes többség elszántságát - eltökéltségét, hogy megvédi a demokráciát, a szabadságot, az alkotmányos jogrendet! Ha kell, az ennek védelmére felesküdött állami méltóságok nélkül is! Kifejezésre kell juttatni a józan magyar társadalomnak a nácizmus reinkarnációját célzó kísérlettel szembeni kategorikus elutasítását.

Barátaink! Demokraták!

A visszahúzódó hallgatás útja tovább nem járható. Másra nem számíthatunk, a fasizmus térnyerésével szembeni harc ügyét most már a saját kezünkbe kell vennünk. Gyertek el az új-nyilas erőszakszervezet létrehozásának megalapozására irányuló szervezkedéssel szembeni demonstrációra !

Várjuk antifasiszta érzelmű honfitársainkat

        augusztus 25.-én 14 órakor

a Várpalota alatt, az Attila út oldalán, a Dózsa György téren.

Vállvetve hozzuk valamennyi érdekelt tudomására szilárd eltökéltségünket:

 
SOHA TÖBBÉ FASIZMUST !

Szólj hozzá!

Címkék: felhívások

A bejegyzés trackback címe:

https://monoriszdsz.blog.hu/api/trackback/id/tr20144587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása